Pingpong ütők javítása

Budai Pingpong KlubSzolgáltatásaink

Pingpong ütők javítása

Pingpongozás során előfordulhat, hogy kedvenc ütőnk eltörik, vagy egyszerűen az évek alatt annyira leamortizálódik, hogy minőségi játékra már nem alkalmas. Sokan azt gondolják, hogy ilyenkor már csak a csere segíthet. Az évek, hónapok alatt megszokott játék azonban egy új ütővel mindig más, idő kell, mire hozzászokunk. Ha az ütő megsérült, eltörött, nem kell kidobni, mivel nálunk szakszerű, minőségi javítással újjá lehet varázsolni!

A sérülés nemcsak külsőleg zavaró, hanem megváltoztathatja a fa tulajdonságait. A sérülések fajtájától függően, különböző lehetőségeink vannak a “renoválásra”:

  1. A szélein sérült, berepedt, levált darabokat az eredetihez hasonló furnérral lehet pótolni.
  2. Nyakban létrejövő repedések faragasztóval való megerősítése.
  3. Ha az ütőfa felső rétege, nagy területen sérült (pl. a borítás leszedésekor felszakad), furnérral újjá varázsolható, ezáltal a minősége nem változik. Tapasztalatok és visszajelzések szerint esetenként gyorsabb lesz.
  4. Ha nyakban kettétörik a fa, az eredetinek megfelelő tulajdonságait megőrizve javítható. Kivéve a balzafák esete.
  5. Ha átlagosnál kisebb méretű az ütő, vagy fejnehézzé kívánjuk tenni, nagyobbá tétele megoldható.
  6. Bármilyen fajta nyél készítése méret megadásával.
  7. Ha előkerül egy régi, márkás fa, a beleragadt borítást szakszerűen lehet leszedni anélkül, hogy a fa sérülne.
  8. Új fák vásárlása esetén szükséges a fa lekezelése, hogy védekezzünk a borítás cseréjekor történő esetleges szálkásodás ellen!
  9. Védőréteg felrakása a nyél nyaki részén, hogy az izzadt kéztől idővel ne repedjen be!
  10. Szaktanácsadás.

Az asztalitenisz ütőfák javításával kapcsolatban hívd Varga Sándort a +36 20 403 2000, vagy a +36 1 320 6129 telefonszámon, aki néhány jó tanács mellett professzionálisan meg is javítja kedvenc ütődet.