Szolgáltatásaink

Budai Pingpong Klub

Szolgáltatásaink

Edzők

Több éves szakmai múlttal rendelkező edzőink akár az alapoktól megtanítanak pingpongozni, legyen szó gyerekekről, vagy felnőttekről.

Adogatógép

A professzionális Butterfly adogatógép segítségével könnyen begyakorolhatóak az ütések, fejleszthető a stílus.

A Butterfly pingpong labda adogatógépek az asztaliteniszhez szükséges alapvető mozdulatok gyors elsajátítását, gyakorlását és beidegzését szolgálják, de tökéletesen alkalmas arra is, ha partner nélkül maradunk, de szeretnénk játszani.

Speciális labdaeltérítő egységüknek és könnyű kilövő korongjuknak köszönhetően lehetővé teszik bármilyen helyezésű, pörgésű és erősségű labdák akár felváltva történő adogatását. A szervát egyedi igényünknek megfelelően programozhatjuk, de beállíthatunk véletlenszerű programot is.

Ha a labdák elfogytak, egyszerűen be kell dobni őket a hálóba, amelyet a gép magától felszippant, majd újból elkezdi az adogatást.

Adogatógép használata: 3000 Ft/ óra, edzői felügyelettel.

Tusoló

Az edzés után jól esik egy forró zuhany, amely az öltözőből nyílik.

Parkolási díj 2023 január 1-től

 

Taraflex padló

A speciális felületű taraflex felületű padló tökéletes az asztalitenisz játékosok számára ideális.

A Taraflex sportpályavédő burkolat a sportburkolatra közvetlenül teríthető védőburkolat. Használatával a pálya megóvható a szennyeződésekkel, sérülésekkel szemben. Ez a felület csökkentett nyomáspont körüli hajlékonyságot biztosít, emellett jobb rezgés elnyelő tulajdonságokkal és optimális tapadással rendelkezik.

Pingpong oktatás gyerekeknek

Edzések hétfő, szerda kivételével minden nap 14.30-17.00 között iskolai elfoglaltságtól függően. Szakképzett, gyerekbarát edzők, szép környezet, jó hangulat fogadja a sportolni vágyó fiatalokat. Őszi,és nyári szünetben táborok.