Pingpong oktatás felnőtteknek

Budai Pingpong KlubSzolgáltatásaink

Pingpong oktatás felnőtteknek

Pingpong oktatás felnőtteknek 60 percben, 90 éves korig. Egyéni igény szerint, fizikai állapottól függően. Ha csak jól akarod érezni magad, és munka előtt, után felfrissülni, vagy már meglévő játéktudásodat fejleszteni, vagy megtanulni stílusosan pingpongozni, és amatőr versenyeken indulni, szeretettel várunk!

Az asztaliteniszhez nem kellenek különleges fizikai adottságok. Ahhoz, hogy valaki jól és stílusosan játsszon csupán sok gyakorlás és egy türelmes edző kell. Nálunk minden biztosított!

Edzőink többéves tapasztalattal és referenciával az igényeknek megfelelően edzik a sportolni vágyókat. A pingpong edzés lehet reggel, vagy este, fél óra, vagy másfél óra, attól függ mennyi időd van és milyen igényeid vannak.

Ha már játszottál előtte máshol, de kihagytál pár évet, nálunk bepótolhatod a lemaradást. A teremben az asztalok mellett tudunk pingpong ütőt is adni, így csak egy edzőcipőre van szükséged.

Rendszeresen szervezünk amatőr versenyeket is, ahol élesben is kipróbálhatod itt megszerzett tudásodat.

Hívj minket a +36 20 417 6556 telefonszámon, de írhatsz e-mailt is a budaipingpong@gmail.com címre.

A privát oktatás díja 6500 Ft! 60 perc. Az edzővel egyeztetett időpont előtt 5 órán belüli lemondás esetén az oktatás teljes díját ki kell fizetni!

Az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!