Kiandra Kupa október 25.

Budai Pingpong KlubVersenyek

Kiandra Kupa október 25.

 

Figyelem! Időpont változás: Az I. kategória időpontja 09.30-ra változott!!!

A 2014-ben rendezett Kiandra Kupákon a különböző kategóriákban a versenyzők indulási jogosultsága megegyezik a 2014.januári versenykiírással, mivel ez egy versenysorozat, és ez januártól decemberig tart, függetlenül attól, hogy egyes versenyzők a 2014-15. évi versenyszezont esetleg egy magasabb osztályban kezdik el. Viszont ha valaki magasabb osztályból alacsonyabb osztályba lép, az csak abban a kategóriában indulhat amiben a januári versenykiírás alapján nevezett! Mivel nem mindenkit ismerünk, ezért a saját becsületére van bízva, hogy a második félévben melyik kategóriában indul.

A II. kategória új kezdési időpontja 11.00. Így akik mindkét kategóriában kívánnak indulni, zökkenőmentesen tudják játszani mérkőzéseiket.

 Változás:  A vigaszág mérkőzései két nyert játszmáig tartanak!!!

 Fontos: a reggeli versenyszám előtt kérnénk mindenkit hogy legkésőbb 09.00-ig jelentkezzenek vagy a helyszínen vagy Varga Zsuzsánál 36 20 4176556

Ahhoz hogy  a verseny időben elkezdődhessen kell a versenybíróságnak elég idő ahhoz hogy a sorsolást rendben elvégezze. Kérjük ennek figyelembe vételét!

I. kategória: indulhatnak akik a 2013.-2014.-as bajnoki szezonban beneveztek a kerület  I.- II. osztályba,a megye “B”-ben játszók illetve azok az amatőrök, akik igazolással nem rendelkeznek.

II. kategória: indulhatnak megye “A”-ban játszók, Bp. II . osztályban játszók az I. kategóriában indulók , és minden olyan játékos, aki az I kategóriában nem indulhat, és a III kategóriának nem felel meg.

III. kategória: indulhatnak Bp. I/A-B-C-ben játszók, illetve NB II – III -ban versenyzők, és akik az I.-II. kategóriában nevezhetnek.

Páros: nyílt verseny, bárki nevezhet.

Amatőr gyerek verseny más időpontban, más helyszínen.

A verseny ideje:

2014. október 25. szombat

Időpontok:   Figyelem változás!

I.- kategória:                      09.30

II. kategória:                      11.00

páros:                                    13.00 !!!!!

III. kategória:                     15.30 !!!!!!

Helyszín:

Budapest XIV. ker. Szőnyi út 2. / BVSC asztalitenisz csarnok/

Nevezési díj:

1200 Ft/ fő minden kategóriában,  és 1200 Ft/pár

Nevezés:

A helyszínen fél órával kezdés előtt.

Info:

            36 20 4176556

Szólj hozzá!