Nyílt Lutri páros verseny június 6.

Budai Pingpong KlubVersenyek

Nyílt Lutri páros verseny június 6.

Fontos:  a verseny minimum 20 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre! Nevezést csak előre fogadok el. Ha nem lesz megrendezve, a nevezőket értesítem.

 

Miről is fog szólni ez a rendkívüli páros verseny? A nevezés egyénileg történik. A helyszínen minden nevező kap egy számot, és a verseny alatt a játékosokat nem a nevük, hanem a kapott számok alapján sorsoljuk. Minden forduló páros partnerét és ellenfelét közvetlenül előtte sorsoljuk ki. A játékosok az épp aktuális partnerükkel két szettet / nem két nyert/ játszanak a véletlenszerűen kihúzott alkalmi párossal. Kétszer ugyanazt a partnert. és ugyanazt az ellenfelet nem kaphatod. Az egész verseny lutri számodra. Ha szerencséd van mindig erős partnerrel kerülsz össze. Ha nem , akkor is nyerhetsz, mert párosban minden lehet. A győzelmekért egyéni pont jár a versenyzőknek. Minden poén számít, még a vesztes szettek pontjai is hozzáadódnak az egyéni pontjaidhoz. Tehát annyi pontod lesz a végére, ahány pontot csináltál a mérkőzések alatt. A fordulók száma a nevezők létszámától függ. de ideális lenne ha 6-10 forduló lebonyolítása. A díjazás egyénileg történik. A legtöbb pontot összegyűjtő játékos lesz a bajnok. Az első négy helyezett kupa és éremdíjazásban részesül. Egyenlő pontszám esetén a helyezés kijátszása kerül, akár több játékos részvételével is.
Az indulók létszáma korlátozott, ezért nevezéseket kizárólag emailben, telefonon, illetve facebookon fogadunk el! A helyszínen való nevezést csak akkor tudjuk elfogadni, ha éppen páratlanul alakul a nevezők száma! ha későn nevezel, lehet hogy lemaradsz!

Ha neveztél, és mégsem tudsz eljönni, kérlek jelezd, így esélyt adsz annak, aki esetleg kimaradna!

 

Indulhatnak:

Nyílt, bárki indulhat.

 

Dátum:
2015. június 6. szombat 10.00

 

Helyszín:
Bp. II. ker Zilah u. 3

 

Nevezési díj:
1300 Ft/ fő

 

Nevezési határidő:

2015 június 5 péntek v.zsuzsa65@freemail.hu, 36 20 4176556 vagy facebookon Varga Zsuzsa névre

Info:
36 20 4176556

Szólj hozzá!