Újdonság! Lutri páros verseny a Budai Pingpong Klubban márc. 23.!

Budai Pingpong KlubVersenyek

Újdonság! Lutri páros verseny a Budai Pingpong Klubban márc. 23.!

Miről is fog szólni ez a rendkívüli páros verseny? A nevezés egyénileg történik. A helyszínen minden nevező húz egy számot, és a verseny alatt a játékosokat nem a nevük, hanem a kihúzott számok alapján sorsoljuk. Minden forduló páros partnerét és ellenfelét közvetlenül előtte sorsoljuk ki. A játékosok az épp aktuális partnerükkel két szettet / nem két nyert/  játszanak a véletlenszerűen kihúzott alkalmi párossal. Kétszer ugyanazt a partnert. és ugyanazt az ellenfelet  nem kaphatod. Az egész verseny lutri számodra. Ha szerencséd van mindig erős partnerrel kerülsz össze. Ha nem , akkor is nyerhetsz, mert párosban minden lehet. A győzelmekért  egyéni pont jár a versenyzőknek. Minden poén számít, még a vesztes szettek pontjai is hozzáadódnak az egyéni pontjaidhoz. Tehát annyi pontod lesz a végére, ahány pontot csináltál a mérkőzések alatt.  A fordulók száma a nevezők létszámától függ. de ideális lenne ha 6-10 forduló lebonyolítása. A díjazás egyénileg történik. A legtöbb pontot összegyűjtő játékos lesz a bajnok. Az első négy helyezett kupa és éremdíjazásban részesül. Egyenlő pontszám esetén a helyezés kijátszása kerül, akár több játékos részvételével is.

Az indulók létszáma korlátozott, ezért nevezéseket kizárólag emailben, telefonon, illetve facebookon fogadunk el!  A helyszínen való nevezést csak akkor tudjuk elfogadni, ha éppen páratlanul alakul a nevezők száma!

Indulhatnak:

Kerület I.-II. osztályban játszók, amatőrök, illetve a Budai Pingpong Klub által meghívott játékosok.

 Dátum:

2014. március 23. vasárnap 09.30

Helyszín:

Bp. II. ker Zilah u. 3

Nevezési díj:

1000 Ft/ fő

Nevezési határidő:

2014. március 21. péntek                 v.zsuzsa65@freemail.hu, 36 20 4176556   vagy facebookon Varga Zsuzsa névre

Info:

36 20 4176556

5 hozzászólás a “Újdonság! Lutri páros verseny a Budai Pingpong Klubban márc. 23.!” bejegyzéshez

 1. Riszter Margit Mária szerint:

  Gratulálok! Bárki találta ki ezt a versenyt, nagyon jó lesz – szerintem -. Ha nem jön közbe semmi nevezünk a Párommal és ott leszünk.
  Köszönet a jó ötletért.

 2. Rigó József szerint:

  Tetszik az ötlet ha meghívsz szívesen jövök.
  üdvözlet :Józsi

 3. Babusa Sanyi szerint:

  Tetszik az ötlet nekem is, ha meghívsz én is elmennék.

  Üdv: Sanyi

 4. Kokó szerint:

  Szívesen kipróbálnám, ha meghívtok. Jól hangzik.

Szólj hozzá!