Ajándékutalvány asztalitenisz oktatásra illetve asztal bérlésre!

Budai Pingpong KlubHírek

Ajándékutalvány asztalitenisz oktatásra illetve asztal bérlésre!

Lepje meg szeretteit, ismerőseit, barátait egy óra pingpong oktatásra!  Ha kedveli az asztaliteniszt, és szeretné ha barátja, ismerőse illetve családja valamelyik tagja is megismerkedne az alapokkal, ajándékozza meg  egy óra privát oktatással!  Ideális ajándék azoknak akik mozogni szeretnének, de nehezen találják meg a lehetőséget,  illetve akik munka előtt-után szeretnének lazulni!  A Budai Pingpong Klub edzői, óraadó tanárai szeretettel várják egy jó kiadós pingpongra, ahol ha kezdő megismerkedhet az alapokkal, ha már haladó játékos lehetősége van tovább fejleszteni tudását. A nap bármelyik szakában igénybe lehet venni a szolgáltatást. A Budai Pingpong Klub terme ideális hely a tanulásra. Óraadóink megfelelő szakértelemmel, türelemmel foglalkoznak azokkal akik betérnek hozzánk.

Az egyéni oktatás ára 3500 Ft/óra. Az utalvány vásárlóinak 20% kedvezményt adunk. A kedvezmény maximum három óra oktatásra érvényes!  Az utalvány névre szóló és két hónapon belül szükséges felhasználni!  Ha az ajándékozott nem kíván élni a lehetőséggel, az utalvány átruházható.

Ha nem privát oktatásra, hanem csak egy jó kis pingpongozásra szeretné meghívni barátait, kollégáit, ajándékozzon egy óra játéklehetőséget!

Az asztalbérlés ára 1400 Ft/ óra/ asztal, ami hétköznap 08.00- 14.30, és 18.00-20.00, hétvégén 14.00-16.00  között használható fel két hónapon belül. Telefonos bejelentkezés szükséges!

Érdeklődni:  36 20 4176556

Szólj hozzá!