Pingpong oktatás gyerekeknek

Budai Pingpong KlubHírek

Pingpong oktatás gyerekeknek

Gyere a Budai Pingpong Klubba pingpongozni!

Célunk: az asztalitenisszel való megismerkedés, egészséges  életmódra nevelés, ösztönzés a sportolás mellett a jó tanulmányi eredményre, igény szerint versenyeztetés.

Jöhetsz hetente egyszer, kétszer, háromszor edzésre. Az edzések 90 percesek. Te választod meg a napokat, és az időpontot! Függhet az iskolai órarendtől, illetve a különóráktól. Ha nem tudsz jönni a választott időpontban később bepótolhatod.

Asztalitenisz oktatóink türelmesek, gyerekbarátok, megfelelő szakmai múlttal rendelkeznek. Korhoz, és játéktudáshoz alkalmazkodva vezetnek be az asztalitenisz rejtelmeibe. Az edzések során lehetőséged van robottal (adogatógéppel) való oktatásban. Itt begyakorolhatod a technikailag helyes mozdulatokat. Sokat játszol edzővel, amíg készségszinten nem sajátítod el az alapütéseket.

Természetesen játszhattok egymással is! Később indulhattok a Kiandra kupán, ahol lehetőség van amatőrként versenyezni! Ha már komolyabb versenyeken szeretnél indulni, leigazolunk a Magyar Asztalitenisz Szövetségnél. Már nagyon sokan látogatják a pingpong edzéseket. Gyere próbáld ki, jól fogod érezni magad! Nyáron tábort is szervezünk.

  • heti egy alkalom 5500 Ft
  • heti két-három alkalom 8000 Ft

Helyszín: Budapest II. kerület, Zilah u. 3.

Ha megtetszik, hívhatod a szüleidet, felnőtt ismerőseidet!

Lehetőség van pingpongasztal bérlésére a nap bármelyik szakában 600 Ft / fő/óra áron!

Szólj hozzá!