Tanfolyam gyerekeknek 2022. szeptember 6-tól!

Budai Pingpong KlubHírek

Tanfolyam gyerekeknek 2022. szeptember 6-tól!

Minden fiatalt szeretettel várunk, akik szeretnének megismerkedni a pingponggal, vagy más néven asztalitenisszel! Kortól, nemtől, tudásszinttől függetlenül jelentkezhetsz nálunk. Általános programunk mellett, egyénre lebontott foglalkozásokat tartunk. Különbséget teszünk a különböző korú 7-18 éves korú játékosok között.

Edzőink sokéves szakmai múlttal rendelkeznek, így a megfelelő módon avatnak be az asztalitenisz rejtelmeibe. A pingpongozás alapjainak  elsajátítása után különböző nyesések és adogatások következnek. A gyerek asztalitenisz utánpótlás nevelő programról bővebben itt olvashatsz.

Jöhetsz hetente egyszer, vagy többször is, attól függ mennyi időd és kedved van. Sok gyerek választott már minket, akik szintén kezdő szinten vannak, így játszhattok egymással is! A testmozgás mellett új barátokat szerezhetsz! Később, ha már szereztél némi rutint, elindulhattok a Stiga Mini kupán, ahol amatőrként tudsz versenyezni. Természetesen, ha komolyabban gondolod később leigazolunk a Magyar Asztalitenisz Szövetséghez is. Itt nemcsak a játékra, de a fejlődésre is lehetőséged van. Nyáron tábort szervezünk, ahol hasonló érdeklődésű gyerekekkel, klubtársaiddal pingpongozhatsz, kikapcsolódhatsz.

Edzések időpontja:  kedd, , csütörtök, péntek 14.30-17.00.     Az edzés időtartama 90 perc. Bármelyik nap bármikor jöhetsz, de legkésőbb 15.30-ig le kell érni! A tanfolyam díja mindig az adott hónapra vonatkozó befizetés. A hiányzások bármikor bepótolhatók, nem vihető át a tagdíj a következő hónapra.

  • heti egy alkalom 9000 Ft/hónap
  • heti két alkalom 12000 Ft/hónap
  • heti három alkalom 15000 Ft/ hónap

Helyszín: Budapest II. kerület, Zilah u. 3.

Gyere, próbáld ki, jól fogod magad érezni!

Váltócipő használata kötelező! Az öltözőben hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget!

Szólj hozzá!