BPPK Kupa ker. II. osztályú verseny egyéni és páros febr. 8. /6. forduló/

Budai Pingpong KlubVersenyek

BPPK Kupa ker. II. osztályú verseny egyéni és páros febr. 8. /6. forduló/

Már  a hatodik forduló következik a Budai Pingpong Klub által rendezett amatőr asztalitenisz versenyen. A felnőtt versenyzők mellett egyre több gyerek is indul a versenyen hogy tapasztalatokat gyűjthessenek és jó pingpong meccseket játszanak.

Időpont:

2014. február 8. 09.00 egyéni,  13.30 páros

Indulhatnak

Minden olyan játékos jogosult indulni a versenyen, aki a 2013-2014-es bajnoki szezonban kerület II. osztályban versenyez.

Őket semmilyen egyéb korlátozás nem érinti, az ő esetükben nem kizáró ok az elmúlt évekbeli esetleges magasabb osztályban való szereplés.

A jelenlegi csapat nélküliek vagy amatőrök közül csak azok indulhatnak, akik az elmúlt két évben nem versenyeztek magasabb osztályokban.

 

Páros versenyszámban indulhatnak a kerület I. osztályban játszók is!  Ebben a számban előzetes nevezés szükséges, a könnyebb lebonyolítás érdekében!!!   v.zsuzsa65@freemail.hu

 

A verseny célja

Összemérjétek tudásotokat anélkül, hogy erősebb osztálybeliekkel kelljen versenyeznetek! A versenysorozat több fordulós.

Helyszín

Bp. II. ker. Zilah u. 3.

Nevezési díj

1000 Ft/fő és 1000F t/ pár

Nevezés

budaipingpong@gmail.com, vagy a 06 20 4176556-os telefonszámon, vagy kezdés előtt fél órával a helyszínen.

Díjazás

Az első négy helyezett kupa és éremdíjazásban, a párosok helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

Lebonyolítás

5 asztalon körmérkőzés, majd főtábla, illetve vigaszág egyenes kieséssel.

Minden versenyző ranglista pontot kap, amit összesítünk a versenysorozat végén. Az összesített verseny első négy helyezettje kupa és éremdíjazásban részesül.

Információ

06 20 4176556

Szólj hozzá!