BPPK kupa Ker. II. osztályú verseny VII. forduló

Budai Pingpong KlubVersenyek

BPPK kupa Ker. II. osztályú verseny VII. forduló

A versenysorozat a tervezett 5-6 forduló helyett 9 fordulós lesz. Ez köszönhető a nagy érdeklődésnek, és a sportolók lelkes táborának.

A ranglista élvonalába tartozó 7-8 játékos között még a hetedik forduló előtt élesnek mondható a helyzet. Szabó Laci előnye elég nagy, ha a hátralévő fordulók alatt csak bronzérmeket szerez, már úgy tűnik övé lehet az összesített verseny végső győzelme.  A többi játékos között még nem lehet jósolni, mivel fontos a hátralévő fordulókon való részvétel.  Azonos játéktudású versenyzők, és még csatlakozhat az élmezőnyhöz Kakuk Csaba is, aki  már két bronzérmet szerzett, és akinek  a hatodik fordulóban két meccslabdája volt Szabó Laci ellen az elődöntőben.

 

Versenykiírás:

 

 Dátum:

2013. április 6  szombat 09.30

 

Indulhatnak:

Minden olyan játékos jogosult indulni a versenyen, aki a 2012.-2013.-as bajnoki szezonban kerület II. osztályban versenyez.

Őket semmilyen egyéb korlátozás nem érinti, az ő  esetükben nem kizáró ok az elmúlt évekbeli esetleges magasabb osztályban való szereplés.

A jelenlegi csapat nélküliek vagy amatőrök közül  csak azok  indulhatnak, akik az elmúlt két évben nem versenyeztek  magasabb osztályokban.

 

A verseny célja:

Összemérjétek tudásotokat anélkül, hogy erősebb osztálybeliekkel kelljen versenyeznetek! A versenysorozat több fordulós.

 

Helyszín:

Bp. II. ker. Zilah u. 3

 

Nevezési díj:

1000Ft/fő

 

Nevezés:

budaipingpong@gmail.com, vagy a 20 4176556-os telefonszámon, vagy kezdés előtt fél órával a helyszínen.

 

Díjazás:

Az első négy helyezett kupa és éremdíjazásban részesül.

 

Lebonyolítás:

5 asztalon körmérkőzés, majd főtábla, illetve vigaszág egyenes kieséssel.

Minden versenyző ranglista pontot kap, amit összesítünk a versenysorozat végén. Az összesített verseny első négy helyezettje kupa és éremdíjazásban részesül.

 

 Info:

20 4176556

 

Szólj hozzá!